Inge Garretsen

Inge is opgeleid als jurist en operational auditor. Ze begon haar loopbaan in de financiële dienstverlening op het gebied van procescontroles. Hierna heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van internal audit en risicomanagement in een breed scala van bedrijfstakken. Als Internal Audit & Risk Consultant ondersteunt zij het management op het gebied van internal audit en risicomanagement en draagt zij bij aan de performance en continue ontwikkeling van de organisatie door inzichten te geven voor verdere verbetering van de organisatie en haar interne beheersingsomgeving.

Ook heeft zij ruime ervaring met het uitvoeren van quality assessments op Internal Audit en Enterprise Risk Management. Op basis van haar ervaring met het uitvoeren van quality assessments, kan zij concrete suggesties doen om de kwaliteit van risicomanagement en internal audit verder te verbeteren en relevante “best practices” te delen.

Haar kracht is dat zij werkt vanuit openheid en verbinding, waardoor ook de moeilijke onderwerpen bespreekbaar worden. Door haar betrokkenheid, positief kritische instelling en goede communicatieve vaardigheden vindt ze snel haar draai in elke organisatie.

Foto Inge Garretsen Website
Scroll naar boven