Risk Management Assessments

Risk Management Assessments

Efficiënt en effectief risicomanagement biedt voordelen voor organisaties van elk type en elke omvang. Een effectief risicomanagement proces draagt bij aan het behalen van strategische en operationele doelstellingen en lange termijn waardecreatie.

ONE Risk Advisory lanceert een nieuwe mogelijkheid om risicomanagement binnen uw organisatie te evalueren, via de IN CONTROL© Risk Management Assessment. Het doel van de IN CONTROL© Risk Management Assessment is om de kwaliteit van uw Enterprise Risk Management te verhogen.

Elementen van onze IN CONTROL© approach:

Als onderdeel van continue verbetering kunt u kiezen voor deze onafhankelijke externe beoordeling over de status van Enterprise Risk Management (ERM) en de wijze waarop uw organisatie adequaat reageert op risico’s. ONE Risk Advisory heeft een raamwerk ontwikkeld waarmee:

  • Inzicht wordt geboden in het huidige volwassenheidsniveau van risicomanagement.
  • Wordt bijgedragen aan de verbetering van Enterprise Risk Management binnen uw organisatie.
  • Een road map wordt gecreëerd met geïdentificeerde ontwikkelingsgebieden en concrete suggesties om de effectiviteit van risicomanagement binnen deze gebieden te vergroten.

Op gebied van Risicomanagement Assessment kan ONE Risk Advisory u ondersteunen met de uitvoering van deze onafhankelijke externe beoordeling van uw Enterprise Risk Management, via onze eigen ontwikkelde IN CONTROL© approach.

Is your company resilient to future risks?

Scroll naar boven