Risk Management Support

Risk Management Support

Elke organisatie wordt geconfronteerd met risico’s. Nieuwe producten, nieuwe markten en nieuwe aankopen: het biedt zowel kansen als risico’s. Disrupties kunnen de beste bedrijfsstrategieën en reputaties bedreigen. Een goed presterende organisatie neemt gecalculeerde risico’s. Beschikt u over de inzichten voor het kunnen beheersen van deze strategische en reputatierisico’s? Om veerkrachtig te kunnen reageren en uw prestaties te versterken?

Ook operationele risico’s, als gevolg van het gedrag van werknemers, afhankelijkheid van derden, technologie en informatievoorziening etc., beïnvloeden de prestaties van uw organisatie. Een goed inzicht in deze operationele risico’s en een gedegen risicoaanpak kan helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en de prestaties van uw organisatie verbeteren.

Onze Enterprise Risk Management (ERM) en Operational Risk Management (ORM) Consultants kunnen u ondersteunen deze strategische en operationele risico’s te identificeren, een efficiënte beheersing van deze risico’s te implementeren en gesignaleerde kansen te benutten.

Op het gebied van Risicomanagement Support kan ONE Risk Advisory u ondersteunen met:

Scroll naar boven