Wie we zijn

Missie

Bijdragen leveren aan de goede interne beheersing van organisaties en daarmee ondersteunend zijn aan de lange termijn waardecreatie van organisaties en haar stakeholders.

Wij helpen organisaties graag om relevant te blijven: nu én in de toekomst.

Visie

De maatschappij is een verband waarin je als individu samenwerkt met andere mensen: medewerkers, klanten, bedrijven en overheden. Om een langdurig bestaan van deze saamhorigheid te realiseren moeten we goed inzicht hebben in de bedreigingen en kansen die deze samenleving biedt. ONE Risk Advisory wil dat bedrijven, overheden en hun medewerkers optimaal en met integriteit omgaan met de beheersing van de risico’s en optimaliseren van kansen, zodat we daar als maatschappij  – zowel organisatie, klant, medewerker en individu – baat bij hebben.

ONE Risk Advisory verzorgt opdrachten die aan het bovenstaande bijdragen door kennis, ervaring, maatwerk advies en hands-on support te leveren aan organisaties en hun medewerkers. Deze opdrachten betreffen ad-hoc opdrachten tot langdurige samenwerkingsverbanden waar wij operationeel bedrijven helpen risico’s beter te beheersen en kansen te optimaliseren, om zo hun organisatiedoelstellingen te realiseren.

In onze visie moet een organisatie zorgen voor een goede beheersing zonder de gezonde ondernemingszin in te dammen. Kritisch zijn op de momenten dat het ertoe doet en gecalculeerde risico’s nemen als het kan. Winst is een beloning voor het nemen van risico’s en maximaliseren van kansen. Een goed rendement vraagt dan ook om helder zicht op bedreigingen én kansen. Met goede maatregelen om deze bedreigingen te beheersen en kansen te benutten. Voor ons is risicobeheersing geen moetje maar een kans voor onderscheidend vermogen.

We doen dit niet omdat het moet, maar omdat het ertoe doet!

 

Onderscheidend vermogen

Het business model van ONE Risk Advisory zorgt ervoor dat alle expertises voorhanden zijn om risico’s optimaal te beheersen.  We hebben een solide “backbone” van partners die de basis behoefte van elke klant afdekken, maar ook een flexibele schil van experts die dezelfde normen, waarden en visie meedragen en onafhankelijk kunnen worden ingezet.

Deze backbone van consultants zorgt ervoor dat elke opdracht van ONE Risk Advisory met dezelfde kwaliteit wordt uitgevoerd. De flexibele schil wordt bemand door experts die beschikken over de juiste kennis en ervaring die een klant nodig heeft.  Hierdoor kunnen we elke opdracht op grond van een maatwerk gerichte aanpak uitvoeren.

Onze onderscheidende factoren:

  • We werken uitsluitend met specialisten
  • We bieden maatwerk
  • Wij zijn een onafhankelijke en betrokken dienstverlener

Specialisten
Een van de zaken die ons onderscheidt is dat we uitsluitend werken met ervaren professionals, die gemiddeld meer dan 10 jaar werkervaring in de consultancy of het bedrijfsleven hebben opgedaan en minimaal 6 jaar relevante werkervaring hebben. Ieder van deze professionals heeft zich ontwikkelt in hun eigen expertise gebied en beschikt over specialistische kennis. We hebben daarmee meer senior consultants dan de gemiddelde adviesbureaus.

Maatwerk
We begrijpen onze klanten en hun business. We kunnen snel inspringen op de vraag die er is en passen onze dienstverlening aan op de specifieke behoeften van de klant. Door ons grote netwerk van professionals met diverse achtergronden, kennis en ervaring vinden wij altijd de beste match.

Daarnaast hebben onze professionals kennis en ervaring opgedaan in uiteenlopende organisaties, bedrijfstaken en (bedrijfs)culturen. Zij kunnen zich daardoor gemakkelijk aanpassen aan een veranderende omgeving en werkwijze, zonder het beoogde eindresultaat uit het oog te verliezen.

Betrokken dienstverlener
Oprechte interesse in u en uw organisatie hebben wij hoog in het vaandel staan. Of wij nu operationele ondersteuning geven, speciale opdrachten uitvoeren of op het hoogste niveau meedenken over concepten: begrip van en interesse in uw business is daarbij essentieel.

Hoe komt dit tot uitdrukking? De associate partners van ONE Risk Advisory zijn actief betrokken bij de opdracht en onze consultants hebben geen persoonlijke sales targets. Zij zijn betrokken en leveren kwaliteit vanuit oprechte interesse. Waarbij we altijd streven naar lange termijn waardecreatie: wij zijn op zoek naar duurzame oplossingen en verbeteringen waarmee onze klanten hun voordeel kunnen doen.

Nu en in de toekomst!

ONE Risk Advisory helpt organisaties hun risico's te beheersen

Ons team

ONE Risk Advisory heeft een groot netwerk van risk advisory experts ondersteund door associate partners met ieder hun eigen expertise gebied. Onze consultants beschikken over de juiste kennis en ervaring, waarmee wij organisaties helpen om (nog meer) grip te krijgen op de bedrijfsvoering. Wij begrijpen de behoeften van onze klanten, bieden maatwerk en gaan oplossingsgericht te werk, waardoor we duidelijk meerwaarde creëren. Wij hebben ervaring in uiteenlopende bedrijfstakken, waardoor wij oplossingen kunnen bieden op alle risk gerelateerde vlakken. Daarom zijn wij dé “partner in business” in het Risk Advisory domein voor het senior management van diverse grotere bedrijven in Nederland.

Achtergrond

ONE Risk Advisory is in 2012 opgericht (onder de naam: FSV Risk Advisory) en een onafhankelijke gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Risk Advisory Services. Wij bedienen onze cliënten vanuit ons  kantoor in Amsterdam in Nederland en via ons brede (internationale) netwerk.

Scroll naar boven