Control Framework Development, Optimization and Automation

Control Framework Development, Optimization and Automation

Risicomanagement bestaat uit het identificeren en beheersen van de risico’s. Het beheersen van risico’s doen wij met behulp van maatregelen. Maatregelen kunnen variëren van eenmalige acties of continue acties, ook wel “controls” genoemd.

Deze risico’s en controls worden veelal vastgelegd in een control framework om duidelijk inzicht te hebben in de wijze waarop risico’s zijn afgedekt. Een control framework zet organisaties aan om na te denken op welke wijze zij hun risico’s zo goed mogelijk kunnen beheersen. De meeste controls zijn (informeel) vaak al aanwezig in de organisatie en daarmee gemakkelijk te implementeren.

ONE Risk Advisory heeft praktische oplossingen om het control framework optimaal in te richten. Hierbij maken wij gebruik van de laatste technieken in de markt, waarbij inmiddels automatisering een grote rol speelt. Onze consultants zijn geschoold zowel in de techniek als interne controle waardoor we het beste van beide werelden kunnen bieden.

De toegevoegde waarde van onze consultants zit hem in het kunnen delen van “best practices”. We hebben al veel gezien in ons werk! ONE Risk Advisory brengt deze ervaring en praktische controls samen met u in een control framework. Efficiëntie en effectiviteit zijn hier twee sleutelwoorden, die helpen om het control framework zo “lean en mean” mogelijk te maken.

Neem contact op met ONE Risk Advisory als u geïnteresseerd bent in het ontwikkelingen, optimaliseren en/of automatiseren van uw control framework.

Scroll naar boven