Vacature Professional Internal Audit en Risk

Vacature Professional Internal Audit en Risk

Door jouw kennis en ervaring weet jij onze opdrachtgevers te helpen om (nog meer) grip te krijgen op hun bedrijfsvoering. Je vindt het interessant om je te verdiepen in uiteenlopende internal audit en risicomanagement vraagstukken, krijgt energie van sparren met opdrachtgevers over het verbeteren van hun interne beheersing en helpt hen met pragmatische adviezen.

Je zult deel uitmaken van een enthousiast team van ervaren professionals op het gebied van governance, risicomanagement en internal audit. Omdat we allemaal professionals zijn, werken we op basis van vertrouwen en krijg jij alle vrijheid en flexibiliteit om je werk te doen zoals het beste bij jou past.

Wie ben je?

 • Je bent een talentvol professional op het gebied van interne beheersing en je bent toe aan een volgende stap in je carrière om het maximale uit jezelf te halen.
 • Je hebt een afgeronde (bedrijfskundige of economische) WO-opleiding. Het volgen of in bezit zijn van een postdoctorale RA, RC, RE, RO of risicomanagement opleiding is een pré.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent flexibel, oplettend, hands-on, een echte zelfstarter en pakt je verantwoordelijk in de dagelijkse gang van zaken.
 • Je bent in staat om aan verschillende opdrachten te werken en oog te houden voor deadlines.
 • Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je in staat bent om complexe zaken duidelijk en beknopt te presenteren.

Verantwoordelijkheden
Je ondersteunt en adviseert (inter)nationale klanten op het gebied van interne beheersing. Je voert onder meer risico assessments uit, je ondersteunt bij Internal Audit quality assessment, je helpt bij het verbeteren van control frameworks, spart met opdrachtgevers over inrichtingsvraagstukken en helpt hen zo om hun risicobeheersing te verbeteren. Je werkt intensief samen met onze opdrachtgevers om zo tot pragmatische oplossingen voor risicomanagement en internal audit vraagstukken te komen.

Wij bieden je
Voor deze dynamische en uitdagende baan bieden we jou uiteraard een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden (denk aan mobiliteit mogelijkheden naar keuze, laptop, mobiele telefoon, 28 vakantiedagen en een pensioenbijdrage ter eigen beschikking). We hebben een mooie thuisbasis in Amsterdam, maar verzorgen ook een fijne thuiswerkplek. Daarnaast bieden we:

 • Een afwisselende baan, binnen een gezond en groeiend bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden
 • Veel opleidings- en trainingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als op het verder ontwikkelen van je soft skills
 • Toegang tot een mooi en interessant netwerk bij diverse (internationale) vooraanstaande corporate organisaties
 • Een fijne informele cultuur met korte lijnen, veel coaching en mogelijkheden je rol uit te oefenen die het beste bij je past
 • Vrijheid en flexibiliteit in de uitvoering van het werk en indeling van je werkweek.

Over ons
ONE Risk Advisory is de gespecialiseerde dienstverlener in Nederland die adviesdiensten verleent op het gebied van interne beheersing. Wij ondersteunen organisaties om (nog meer) grip te krijgen op hun bedrijfsvoering. Wij bieden maatwerk en gaan oplossingsgericht te werk, waardoor we duidelijk meerwaarde creëren. Wij hebben ervaring in uiteenlopende bedrijfstakken, waardoor wij oplossingen kunnen bieden op alle risk gerelateerde vlakken. Daarom zijn wij de “partner in business” in het Risk Advisory domein voor het senior management van diverse organisaties in Nederland.

Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar vacature@oneriskadvisory.nl

Een selectie van onze opdrachtgevers:

Scroll naar boven