Inge van Dijk versterkt het team van FSV Risk Advisory

Inge van Dijk FSV Risk Advisory

Inge van Dijk versterkt het team van FSV Risk Advisory

Mijn naam is Inge van Dijk en sinds februari ben ik werkzaam als Audit & Risk Professional bij FSV Risk Advisory.

Als Audit & Risk Professional help ik het management van organisaties met advies en hands on ondersteuning bij interne beheersingsvraagstukken. Een effectieve en efficiënte inrichting van de gehele beheersingsorganisatie rondom governance, risk en compliance borgt een gedegen besluitvorming, waarbij de belangen van medewerkers, aandeelhouders, afnemers en samenleving als geheel wordt afgewogen. De internal auditor draagt hierin bij aan het lerend vermogen van de organisatie door het management inzichten en feedback te geven voor het verbeteren van de organisatie en haar (interne beheersing van de) bedrijfsvoering.

Ik ben opgeleid als jurist en operational auditor. Mijn loopbaan ben ik begonnen in de financiële dienstverlening op het gebied van proces control. Hierna heb ik ervaring opgedaan op het gebied van internal audit bij diverse organisaties. Door mijn betrokkenheid, positief kritische instelling en goede communicatieve vaardigheden vind ik snel mijn draai in elke organisatie. Als persoon ben ik eerlijk, bevlogen en iemand met een open persoonlijkheid. Mijn motto: blijf nieuwsgierig!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit verhaal? Neem dan gerust contact op voor een nadere kennismaking.

Vriendelijke groet,

Inge van Dijk

Scroll naar boven